Galler, veel meer dan chocolade!

Binnenkort opent er een nieuw filiaal van Galler in Sint-Pieters-Woluwe, geplaatst door Bureau Gerard by Structura.biz. Vandaag, op Wereld Chocoladedag, spraken met de nieuwe uitbater over de wondere wereld van chocolade.

Hoe bent u terechtgekomen bij chocolade?
Chocolade is mijn passie!
Vijftien jaar geleden heb ik al voor Galler gewerkt. Ik was toen terug in België nadat ik drie jaar in Zwitserland had gewoond. Ik ging aan de slag als gerante van hun winkel in Ukkel.
Daarna heb ik even een zijsprong genomen in de financiële sector maar vandaag is de tijd gekomen om terug te keren naar mijn echte passie.

Waarom werkt u zo graag met Galler?
Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste heeft Galler veel oog voor de kwaliteit en de diversiteit van hun producten. Bovendien gebeurt de productie nog artisanaal én in België, dicht bij Luik. Daarnaast draagt Galler innovatie en ethiek hoog in het vaandel. Zo steunen ze goede doelen als de Liga tegen Multiple Sclerose en maken ze deel uit van het Quality Partner Program dat cacaoboeren ondersteunt.
Het is duidelijk dat ik veel bewondering heb voor Jean Galler en het parcours dat hij heeft afgelegd sinds 1976. Voor mij is hij het voorbeeld bij uitstek van authentieke en Belgische vakkundigheid.
En natuurlijk mogen we de samenwerking met Philippe Geluck niet vergeten. De Chocolade van de Kat is lekker én leuk!

Wanneer gaat de winkel open?
De nieuwe winkel gaat open begin oktober in de Kerkstraat in Woluwe. Alle zoetekauwen zijn van maandag tot en met zaterdag welkom.