Onze collega Marie vertelt...

Marie deelt haar dagelijkse leven bij Bureau Gerard by Structura.Biz

Hoe ben je bij Bureau Gerard by Structura.Biz terecht gekomen?
Nadat ik vier jaar in het buitenland had gewerkt, vond ik het tijd om terug te keren naar Brussel. Mijn doel was dus om een interessante job te vinden in onze hoofdstad.
Het hoofdcriterium tijdens mijn zoektocht was het feit dat ik mijn commerciële capaciteiten wou gebruiken voor mijn job. Daarnaast was het ook belangrijk dat het geen kantoorbaan was. Nee, ik wou een job die me toeliet veel mensen te ontmoeten. Bovendien was ik op zoek naar een opportuniteit in een nieuwe sector: ik wou veel bijleren.
De keuze voor de vastgoedsector was snel gemaakt: het is een wereld die tot de verbeelding spreekt én die mij toelaat bij te dragen aan de economische activiteit van mijn stad.

Vanwaar de keuze voor retail?
Ik vind retail de meest aantrekkelijke sector uit de vastgoedwereld. En nee, ik ontken het niet: als vrouw is het geen straf om dagelijks de winkelstraten te bezoeken.
Daarenboven kan ik mijn job combineren met mijn privé-leven. Onbewust ben ik continu aan het werk. Tijdens mijn vakanties in het buitenland ga ik na welke ketens nog niet in Brussel actief zijn. Weekends of weekavonden zijn bij mij voorbestemd om nieuwe bars en restaurants te verkennen. Ik vind het fantastische om nieuwe concepten te ontdekken! En het werk is hiervoor natuurlijk een goed excuus 😉.

Welke elementen van de job schrikten jouw af voorat je begon bij Bureau Gerard by Structura.Biz?
Het juridische aspect. We worden dagelijks geconfronteerd met huurcontracten, opschortende voorwaarden... Maar ik moet toegeven dat die juridische kant mij beter bevalt dan verwacht. Ik vind het heerlijk om de belangen van mijn klanten te verdedigen tegenover derden.

Iedereen binnen het bedrijf kent jou als een levensgenieter. Welke kenmerken van jouw persoonlijkheid zijn onontbeerlijk om jouw job uit te voeren?
De wil om doelen te bereiken! Daarmee bedoel ik niet enkel de omzetdoelen, maar ook het vinden van de beste oplossing voor de klant, de beste prijs, de beste locatie... Bovendien ben ik proactief: ik wacht niet totdat goede dossiers mij in de schoot vallen. Ik ga “op jacht” naar mooie opportuniteiten om voor mijn klanten het gewenste resultaat te bereiken.
Daarnaast ben ik sterk in communicatie en het leggen van contact. Het is heel belangrijk om de klant centraal te stellen, dus het aan de dag leggen van het nodige empatische vermogen is dagelijkse kost.
Uiteindelijk komt het erop neer dat het mijn doel is om een partnership met de klant te creëeren om voor hem de ideale oplossing te vinden. Anderzijds is het ook belangrijk de belangen van de andere partij niet uit het oog te verliezen. Aan de bron liggen van potentiële samenwerkingen stimuleert mij iedere dag opnieuw en, indien iedereen tevreden is, heb ik een voldaan gevoel!

Bureau Gerard by Structura.Biz is op zoek naar een nieuwe collega. Wie zou de ideale kandidaat zijn?
Een positief en leergierig persoon. Het is ook een noodzaak om teamwork op prijs te stellen. Het gemeenschappelijke doel is altijd belangrijker dan de individuele doelen. Enkel door samen te werken kunnen we bergen verzetten!
De vastgoedwereld kent veel hoogtes en laagtes. Daarom is het nodig dat de collega’s elkaar motiveren. De steun van het team is essentieel!
Ons doel is om samen het verschil te maken, niet ieder voor zich.

Heeft Marie je gemotiveerd om ook aan de slag te gaan bij Bureau Gerard by Structura.Biz? Ontdek onze vacatures!